2019/01/19

Det kanske inte är helt enkelt att se hur storycatching och städning hör ihop, men tro mig, de gör det, på mer än ett sätt. Det mest omedelbara är att en monoton syssla, som städning, kan leda till att tankarna börjar vandra sina egna vägar, och minnen kan dyka upp, utan att man egentligen vet varifrån de kom. Något av dessa minne...

2018/11/16

På Eget Företag-mässan i Stockholm 8-10 november lottade vi ut en plats på vår tvådagarskurs i Storycatching. Vi vill tacka de 67 personer som var med i tävlingen och delade sin story med oss. Så många härliga människor och fantastiska berättelser!

Vi hade ju gärna sett att ni alla kunde få vinna och vara med på vår kurs och arbeta...

2018/04/25

I det senaste numret av Grow Magazine - ett magasin för coacher, fick vi vara med och presentera Storycatching. Temat för vårnumret var Kommunikation, och vi ville förmedla hur dina berättelser gör din kommunikation kraftfullare. 

Här kan du läsa artikeln, och hela tidningen online. Den innehåller mycket intressant läsning, inte ba...

2018/01/23

"Vet du varför de kallas isvargar?" frågar min man och lutar sig framåt så att hans ansikte är alldeles framför sjuåringens. De sitter tysta och ser på varandra i några sekunder.

Min son skakar nästan omärkligt på huvudet. Hans ögon är stora och munnen halvöppen. De sitter vid fönstret i en tågkupé med fjäll som passerar utanför, m...

Please reload

Utvalda inlägg

Hur du blir en bättre storyteller - 7 tips

January 23, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg

November 16, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square

© 2020 Storycatching.se

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now