top of page

Det var en gång...

Det var i maj 2017 som 'Storycatching - marknadsföring med din story' såg dagens ljus, först som en idé över en lunch där vi insåg att stories skulle kunna hjälpa egenföretagare att sticka ut och bättre nå fram till sina kunder, och som sedan utmynnade i en populär tvådagars-kurs. 

 

Resan har varit ömsom spikrak ömsom krokig om vartannat, men alltid spännande och givande. Vi har träffat så många härliga grupper med företagare som har delat sina stories och drömmar med oss, och för det är vi enormt tacksamma. 

 

Vägen framåt för Storycatching kommer att dela sig, vi står vid ett vägskäl, och vi kommer att fortsätta med Storycatching men på var sitt håll, och i något olika tappningar.

Monica kommer att fortsätta bygga på Storycatching och Storytelling, i olika former, mer information om det kommer att finnas här på Storycatching.se och Merja kommer att fortsätta som storycatcher  och hålla kurser, seminarier och workshops i "Storycatching - marknadsföring med din story". Mer information om det hittar ni på Merjas hemsida http://aleniuspartners.se/storycatching-marknadsforing-med-din-story/

 

Det här vägskälet är en naturlig fortsättning på vad vi vill satsa på framöver, våra individuella prioriteringar, och vår 'skilsmässa' är helt odramatisk och vänskaplig men ändå lite vemodig. Och så ska det ju vara när man har vuxit och utvecklats (och skrattat så mycket) ihop.

Era "storycatchers",

Monica & Merja

 

Maj 2019

bottom of page