top of page

OM OSS.

Det var maj 2017 och vi åt lunch på en brygga vid Hornstulls Strand i Stockholm. Vi berättade för varandra vad vi upplevt sedan sist, och det fanns mycket att berätta. Redan första gången vi träffades, några år tidigare, hade vi dragits till varandra. Det var som om vi kände igen oss i varandras berättelser, det var samma sorts energi och vi hade väldigt mycket gemensamt: våra finska rötter, vårt behov av frihet och att få gå vår egen väg, och hur vi båda älskade att berätta och lyssna. Så att vi satt på en brygga vid vattnet och delade berättelser var inte alls oväntat. Så småningom gled samtalet, som det brukade, över till att även handla om arbete och personlig utveckling. Och det var här något började hända.

Som coach-kollegor hade vi märkt att många coacher och andra egenföretagare vi mötte tampades med att nå fram till sina kunder. De hade svårt att förmedla vem de var, vad som var kärnan, det unika, hos dem och hade därför också svårt att hitta fram till sina ideala kunder. Vi kände så väl igen oss! 

 

Vi kände starkt att det viktiga här var att hitta ett sätt att få fram det som är den unika styrkan hos var och en, hjälpa dem identifiera vad som är deras gåva, det de har att erbjuda, så att de kan ge det vidare till andra. Och vi förstod att det handlade om att allt börjar i var och ens egna genuina berättelse. 

 

När vi lämnade lunchrestaurangen hade vi bestämt oss för att
skapa något nytt, något helt eget, byggt på våra kunskaper och erfarenheter. Och det skulle vara baserat på våra berättelser, var vi kom från. Det
 skulle bli vårt sätt att ge något tillbaka.

bottom of page